لوحي سه هزار ساله در يونان کشف شد

به گزارش ميراث آريا(Chtn)،‌ اين لوح که در زباله داني باستاني کشف شده، محل ثبت امور مالي ساکنان شهر گم شده ميسن يونان بوده که به گفته باستان‌شناسان نسبت به ديگر يافته‌هاي متعلق به اين منطقه نزديک به يک قرن قديمي‌تر است.

اين لوح که يک سوي آن را فهرستي از اسامي و اعداد در بر گرفته و سوي ديگر آن نيز فعلي مرتبط با محل ساخت لوح به چشم مي‌خورد، قديمي‌ترين متن گلي شناخته شده‌اي است که تا کنون در اروپا به دست آمده است.

\"مايکل کاسموپولوس\" سرپرست تيم تحقيق گفت:‌ لوح آفتاب خورده در ارتفاعات دهکده \"ايکلنا\" در غرب شبه جزيره \"پلوپونزي\" به دست آمده است. لوحي که پس از قرار گرفتن در زباله دادن و آتش خوردن به صورت اتفاقي به خشتي سفت تبديل شده و تاکنون سالم مانده است.

خطوطي که روي لوح حک شده، متعلق به يونان باستان و ميسني‌ها بوده است. قومي متعلق به عصر برنز که در نبرد تروجان شرکت داشته و در سال 1600 پيش از ميلاد يونان را فتح کرده بودند.

ميسني‌ها از تمدن پيشرفته‌‌اي برخوردار بودند که مي‌توان آثاري از آن‌ها را هنوز هم در بقايايي از بناهاي بزرگ با ديوارهاي بلندشان، فريسکوها و سيستم پيشرفته آبرسانيشان مشاهده کرد.

109

انتهای پیام/

کد خبر 139001172